سلام من ۲۲سالمع و نامزد هستم.
خیلی استرس دارم خاهش میکنم جوابمو بدید.
من قبلا سابقه کیست تخمدان داشتم البته چندسال پیش که با مصرف دارو رفع شد
من هرماه اول ماه ینی یکُم پریود میشم.اول دی پریود شدم و ۲۶ دی رابطه سطحی با نامزدم داشتم.ایشون لباس زیر و شلوار داشتن و من هم لباس زیر داشتم.مالش آلت ب آلت بود.با اینحال الت ها بدلیل وجود لباس زیر و شلوار تماس پوستی و مستقیم نداشتن باهم.
نامزدم ارضا شدن داخل لباس زیرشون و شلوارشون رو هم خیس کرد و اون خیسی به ران داخلی پای من و به لباس زیر من هم برخورد کرد و رسید.من یهفته بعد ازون رابطه پریود شدم ک اولش بصورت لک بینی بود ولی خونریزیم شدیدتر شد و ب مدت هفت روز خونریزی داشتمو بعد هفت روز پاک شدم.
امروز باید پریود میشدم نشدم و همش لک بینی صورتی دارم!
با این شرایطی ک گفتم امکان بارداری هست؟خاهش میکنم حواب بدید خیلی نگرانم.نکنه لانه گزینی هست و پریود نمیشم؟
امکان داره اون خیسی نفوذ پیدا کنه و باعث بارداری بشه؟
اینم بگم زیر دلم سمت چپمم درد میکنه و میزنه ب کمر و لگنم
خاهش میکنم خیلییییییییییی استرررررررررررررررس دارم
خیلی استرس دارم خاهش میکنم جوابمو بدید.
من قبلا سابقه کیست تخمدان داشتم البته چندسال پیش که با مصرف دارو رفع شد
من هرماه اول ماه ینی یکُم پریود میشم.اول دی پریود شدم و ۲۶ دی رابطه سطحی با نامزدم داشتم.ایشون لباس زیر و شلوار داشتن و من هم لباس زیر داشتم.مالش آلت ب آلت بود.با اینحال الت ها بدلیل وجود لباس زیر و شلوار تماس پوستی و مستقیم نداشتن باهم.
نامزدم ارضا شدن داخل لباس زیرشون و شلوارشون رو هم خیس کرد و اون خیسی به ران داخلی پای من و به لباس زیر من هم برخورد کرد و رسید.من یهفته بعد ازون رابطه پریود شدم ک اولش بصورت لک بینی بود ولی خونریزیم شدیدتر شد و ب مدت هفت روز خونریزی داشتمو بعد هفت روز پاک شدم.
امروز باید پریود میشدم نشدم و همش لک بینی صورتی دارم!
با این شرایطی ک گفتم امکان بارداری هست؟خاهش میکنم حواب بدید خیلی نگرانم.نکنه لانه گزینی هست و پریود نمیشم؟
امکان داره اون خیسی نفوذ پیدا کنه و باعث بارداری بشه؟
اینم بگم زیر دلم سمت چپمم درد میکنه و میزنه ب کمر و لگنم
خاهش میکنم خیلییییییییییی استرررررررررررررررس دارم