سلام و عرض ادب
من 26 ساله و همسرم 31 ساله هستن
5 ساله ازدواج کردیم و روش پیشگیری هم طبیعی بوده
الان قصد بارداری دارم
کیست ندارم
سیکلهام هم گاهی 28 روزه گاهی 35 روزه هستن
تغذیه کااااااااملا سالمی دارم
ازمایشهای قبل بارداری (خون و ادرار) دادم همه چی نرمال بود . سونوگرافی نرمال بود
سه ماهه اقدام کردم
تو این سه ماه سیکلهام بصورت 10 روزه 28 روزه و 37 روزه بودن
(تو اولین اقدام 10 روز بعد از پاکی دوباره پریود شدم )
همسرم ازمایش ندادن ولی سابقه ناباروری تو خانوادشون بوده
البته دکتر گفته بود 10 تا 20 پریود یک روز درمیان نزدیکی داشته باشید که خیلی رعایت نکردیم
و گفته بود اگه تا سه ماه باردار نشدی برات قرص تجویز میکنم که زیاد تمایل به خوردن قرص ندارم به این زوذی بعد سه ماه
از وقتی اقدام به بارداری کردم بنظرم یه مقدار عفونت دارم . سوزش و خارش ندارم فقط احساس میکنم واژنم بوی نامطبوعی داره گاهی
بنظرتون چرا تا الان باردار نشدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا از شروع اقدام پریود هام بی نظم شده تقریبا ؟
میدونم شاید سوال بی ربطی باشه( ولی ذهنم درگیره )چون همسرم ازمایش نداده و خودمم عکس رنگی اینا نرفتم
من 26 ساله و همسرم 31 ساله هستن
5 ساله ازدواج کردیم و روش پیشگیری هم طبیعی بوده
الان قصد بارداری دارم
کیست ندارم
سیکلهام هم گاهی 28 روزه گاهی 35 روزه هستن
تغذیه کااااااااملا سالمی دارم
ازمایشهای قبل بارداری (خون و ادرار) دادم همه چی نرمال بود . سونوگرافی نرمال بود
سه ماهه اقدام کردم
تو این سه ماه سیکلهام بصورت 10 روزه 28 روزه و 37 روزه بودن
(تو اولین اقدام 10 روز بعد از پاکی دوباره پریود شدم )
همسرم ازمایش ندادن ولی سابقه ناباروری تو خانوادشون بوده
البته دکتر گفته بود 10 تا 20 پریود یک روز درمیان نزدیکی داشته باشید که خیلی رعایت نکردیم
و گفته بود اگه تا سه ماه باردار نشدی برات قرص تجویز میکنم که زیاد تمایل به خوردن قرص ندارم به این زوذی بعد سه ماه
از وقتی اقدام به بارداری کردم بنظرم یه مقدار عفونت دارم . سوزش و خارش ندارم فقط احساس میکنم واژنم بوی نامطبوعی داره گاهی
بنظرتون چرا تا الان باردار نشدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا از شروع اقدام پریود هام بی نظم شده تقریبا ؟
میدونم شاید سوال بی ربطی باشه( ولی ذهنم درگیره )چون همسرم ازمایش نداده و خودمم عکس رنگی اینا نرفتم