سلام جناب دكتر من مشكلي دارم كه تا حالا جرات نكردم پيش دكتري برم چون خجالت ميكشم كه.... راستش 2 ساله كه اين مشكل رو دارم و مشكلم از انجا شروع شد كه يه روز با سوار شدن به يه تاكسي دزديده شدم و از طرف 7 مرد در يه نصفه روز از عقب بهم تجاوز شد هر چند كه شانس اوردم كه....ولي جرات نكردم اينو به كسي بگم كه ابروم.... تا چندين روز درد داشتم و شكمم چند بار در روز كار ميكرد ولي بعد از اون شكمم خيلي كم كار ميكرد تا اينكه 2 ماه بعد ازدواج كردم ميبخشيد كه حتي يه گلاب به روتون هم نميگم بعد از ازدواجم هرگز رابطه جنسی از عقب نداشتم و قرص مارولون مصرف ميكردم شكمم كم كم كم كار تر شد و حالا بعر از 2 سال 12 كيلو اضافه كردم و هفته اي فقط يك بار اونم به زور ملين هاي گياهي كه اقلب روم بي اثر هست شكمم كار ميكنه البته با درد كار نميكنه و شل يا سفت نيست...شكمم به جلو اومده و خيلي از خودم خجالت ميكشم كه شكمم مثل زنهاي 4 5 ماه باردار شده...
هر وقت ميخوام برم دكتر شوهرم هم مياد و من نميتونم بگم كه.......در ضمن من 4 هفته قبل از اون اتفاق اون تجاوز ها عمل اپانديس انجام دادم و حالا 2 ساله كه ميگرن عصبي دارم و از قرص ارگوتامين استفاده ميكنم. كار بقيه اعضاي بدنم خوبه به غير از كمر درد هام كه شايد مرتبط با شكمم باشه. خيلي سرخورده شدم چون ملين هم روم اثر نميكنه لطفا منو راهنمايي كنين