شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

جوش بر روی آلت

1. با سلام.به تازگی بر روی آالت خود جوش برامده قرمز رنگ مانند جوش صورت را مشاهده کرده ام که کمی هم درد دارد.من 20 سال دارم و تا کنون نیز تماس جنسی نداشته ام.علت این جوش چیست و خطرناک است یا نه؟آیا لازم است به پزشک مراجعه کنم؟
    با تشکر

2. agnesh نوشته است: با سلام.به تازگی بر روی آالت خود جوش برامده قرمز رنگ مانند جوش صورت را مشاهده کرده ام که کمی هم درد دارد.من 20 سال دارم و تا کنون نیز تماس جنسی نداشته ام.علت این جوش چیست و خطرناک است یا نه؟آیا لازم است به پزشک مراجعه کنم؟
    با تشکر

منظورتون تنه آلت بود دیگه ؟
    آلت هم مثل تمامی نواحی بدن دچار جوش می شود . بخصوص در قسمت ریشه موهای آلت
    اگر رابطه جنسی نداشته اید و بهداشت را خوب رعایت می کنید مشکل خاصی نیست و به مرور خوب می شود ولی اگر فروکش نکرد و گسترش یافت سریعا به دکتر مراجعه کنید
    ضمنا اگر برآمدگی در داخل کیسه بیضه هست به پزشک مراجعه کنید

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 1 کاربر ديگر
  3. سلام

من تقریبا 4 هفته ای هست که لکه های رو سر آلت ( محل اتصال سرآلت به ختنه گاه ) بوجود اومده رنگ لکه ها صورتی رنگه ( کمی کم رنگ تر ازپوست روی سر آلت) و درد یا خارش خاصی نداره اما موقع ارکشن صبحگاهی یهمقدار پوسته پوسته میشه ... یه بار هم از محل پوسته پوسته یه زخم کوچکبرداشت ...

به متخصص اورولوژی مراجعه کرده چیزی تشخیص نداد و گفت برم پیش متخصص پوست ... میخواستم ببینم  
    اصلا چی هست و پیگیری لازمه؟

با تشکر

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  4. stranger نوشته است: سلام

من تقریبا 4 هفته ای هست که لکه های رو سر آلت ( محل اتصال سرآلت به ختنه گاه ) بوجود اومده رنگ لکه ها صورتی رنگه ( کمی کم رنگ تر ازپوست روی سر آلت) و درد یا خارش خاصی نداره اما موقع ارکشن صبحگاهی یهمقدار پوسته پوسته میشه ... یه بار هم از محل پوسته پوسته یه زخم کوچکبرداشت ...

به متخصص اورولوژی مراجعه کرده چیزی تشخیص نداد و گفت برم پیش متخصص پوست ... میخواستم ببینم  
    اصلا چی هست و پیگیری لازمه؟

با تشکر

سلام

شما با چشمت داری می بینی چیزی هست دیگه ، ما بگیم نیست ؟ اگر طبیعی بود بنظرم اورولوژ شما رو به متخصص پوست رجوع نمی داد . خلاصه
    اون لکها طبیعی نیست و ممکنه - البته فقط ممکنه - براثر مشکلات پوستی مثل قارچ رخ داده باشه
    به متخصص رجوع کنید

5. سلام
    الان 5 ماهی میشه که روی سر آلتم طرف چپ یه لکه قهوه ای خیلی روشن دارم که اندازش متوسطه درست پایین این لک دقیقا  حاشیه کلاهک پوستم داره کم رنگ میشه و سفیدی میزنه این سفیدی وقتی آلتم کوچیکه مشهوده ولی وقتی بزرگه به صورت شفاف میشه در ضمن پوست سر آلتم چین و چروک هم داره که وقتی بزرگ میشه این چین و چروک ها رفع میشن کلا قضیه چیه؟ در بهترین و بدترین حالت چی می تونین تشخیص بدید؟ مشکل پوستیه یا داخلیه؟ به خود ارضایی ربطی داره؟ چقدر خطر ناکه؟ قبلا مشابه این مشکلات رو دیدید و ... لطفا کمکم کنید پزشک نرفتم و نمی تونم برم دست خودم هم نیس ولی نمی تونم برم تا جایی که میشه کمکم کنید
    (تا حالا زخم سوزش خارش و ... ایجاد نکردن)

تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید