سلام . 20ساله و مجردم . به خاطر پس و پیش شدن پریود دکتر پیشنهاد کرد که برم سونوگرافی رحم و تخمدان انجام بدم . دکتر سونوگرافی گفت رحم و تخمدان مشکلی نداره ولی دچار تنبلیه تخمدانی و باید آزمایش هورمونی انجام بدی چون مشکل هورمونی داری . منم این آزمایش رو دادم و جوابش به نظر دکتر همه چیز نرمال بود و برای تنظیم شدن پریودم قرص مدروکسی پروژسترون رو تجویز کرد که از روز 16 پریود هر 12 ساعت یکی بخورم به مدت 10 روز . منم منتظر شدم که پریود شم و تموم شه و این قرص رو بخورم ولی چند روز بعد متوجه شدم که در سینه چپم غده ای رشد کرده و داره بزرگتر میشه دوباره رفتم دکتر و سونوگرافی سینه رو انجام داد و گفت یک ناحیه هایپو اکوی کوچک به قطر 6 میلی متر در اینفراآرئول سینه چپ هست که دارای تغییرات التهابی شده و به خاطر همین این غده به وجود اومده و گفت 3 ماهه دیگه دوباره سونوگرافی رو انجام بدم و دوباره بررسی هورمونال رو پیشنهاد کرد منم دوباره آزمایش دادم
T4 7.43
T3 1.16
T.S.H 0.89
F.S.H 4.3
L.H 7.6
PROLACTIN 16.4
PROGESTERON 0/54
TESTOSTERON 0.65
ESTRADIOL 70.6
DHEA SO4 1.38 حالا دکتر میگه همه چیت خوبه . اگه همه چیم خوبه چرا این غده در سینه من به وجود اومده و دکتره سونوگرافی گفته که به خاطر تغییرات هورمونیه و چرا من اینقدر پریودام نامنظمه ؟
T4 7.43
T3 1.16
T.S.H 0.89
F.S.H 4.3
L.H 7.6
PROLACTIN 16.4
PROGESTERON 0/54
TESTOSTERON 0.65
ESTRADIOL 70.6
DHEA SO4 1.38 حالا دکتر میگه همه چیت خوبه . اگه همه چیم خوبه چرا این غده در سینه من به وجود اومده و دکتره سونوگرافی گفته که به خاطر تغییرات هورمونیه و چرا من اینقدر پریودام نامنظمه ؟