خدایا <xml><o></o>
به من زیستن عطا کن<o></o>
که در لحظه مرگ<o></o>
بر بی ثمری لحظه ای که<o></o>
برای زیستن تلف کرده ام<o></o>
سوگوار نباشم.<o></o>
(دکتر علی شریعتی)<o></o>
سلام خدمت همه دوستای گلم من آمدم، همش دو روز نبودم ببینید چطوری این دوستمون را پیچوندید ها.<o></o>
دوست من، فکر میکنم که من منظور واقعیتون را گرفتم شما فقط یک سوال پرسیدید که آیا امید داشته باشید که این اتفاق باعث نشه که شما نتونید ازدواج خوبی داشته باشید ؟<o></o>
من از اول شروع میکنم: هرگز قضاوت نمیکنم چون لزومی نیست که برای شما دادگاه صحرایی تشکیل داد فقط شما نیاز به همدردی و راهنمایی وتسکین خاطر دارید. <o></o>
پس با من باشید: شما خیلی خیلی جوانید و تو این دوره زمونه، ازدواج به این زودی فقط دو حالت داره یا بزور والدین هست یا بزور خود فرد و معمولا بدون تحقیق و شناخت.<o></o>
چون دوره زمونه مثل قدیما نیست که، سن ازدواج خوب یا بد بالا رفته است.<o></o>
اما با توجه به صحبتهای خودتون شما دوست بودید که به ازدواج انجامیده، اما اینو بدون اینکه شما میدونستید خانواده همسرتون چجور اخلاقی داشتند کافی نیست چگونگی مواجه با آگاهی از مسائل مهمتر است.<o></o>
این که شما میدونستید که خانواده همسرتون بر خلاف خودش خیلی نرمال نیستند کافی نبوده باید بهتر فکر میکردید که آیا از پس ناملایمات رفتاری آنها بر می آیید یا نه؟<o></o>
دوستم اگر و اما زیاده، اگر من کمی فکر میکردم، اگر اصرار نمیکردم، اگر خانوادش با من خوب بودند، و کلی اگر و امای دیگه اما شما نمی خواهد به گذشته از دید اگر واماهایش بنگری.<o></o>
شما به گذشته به عنوان یک تجربه فکر کن. من کاری ندارم که شما چقدر همدیگر را دوست داشتید وچقدر حق با شما بوده وچقدر نبوده، من فقط میگم راهی را رفتی که اگر با عشق هم شروع شده پایان خوشی نداشته چرا؟ به این خاطر که عشق در زندگی لازم هست اما کافی نیست.<o></o>
دوستای من بدانید آدمی با عشق یک زن ومرد به دنیا می آید با عشق به رسیدن به خدا میمیرد پس ذات انسان بر پایه عشق است. عاشق شدن همانقدر که سخت است اما راحت است وحتی به جرات می توان گفت:<o></o>
که آدمی هر لحظه می تواند عاشق شود، پس نگران این نباش که عشقتو از دست دادی قلب شما دوباره به تپش می افتد اما اینبار باید معقولتر برخورد کنید.<o></o>
نگران این نباشید که آیا دختری با من ازدواج میکند یا نه؟<o></o>
من همین جا اعلام میکنم که غصه نخور چیزی که زیاد هست دختر خوب که با وجود یکبار شکست شما حاضر به ازدواج با شما باشد چون مهم نیست که شما تجربه طلاق دارید عیب وایراد که ندارید الحمدالله. مریض که نیستی که واگیردار باشه، اما مهم این هست که شما اشتباه گذشته را تکرار نکنید. الان جامعه خیلی عوض شده میشه گفت مردم آگاهتر شدند ما ازدواجهای زیادی داریم که دوشیزه ای با مردی که حتی بچه هم داره وصلت کرده وخوشبخت هم شدند چون اینبار عاقلانه برخورد کردند.<o></o>
از خودت نپرس که:<o></o>
آیا کسی با من ازدواج میکند؟<o></o>
با سرزنشها چکنم؟<o></o>
چگونه تو صورت والدینم که ناراضی بودند نگاه کنم؟<o></o>
متلک مردم ودهنشون را چگونه ببندم؟<o></o>
با قلب شکسته خودم چکنم؟<o></o>
به خودت بگو:<o></o>
حتما کسی وکسانی هستند که حاضر به ازدواج با من باشند اما من باید بهترین را برای سربلندی و خوشبختی ام انتخاب کنم.<o></o>
من سعی میکنم از متلک وسرزنش مدعیان نترسم وبه خودم واونها اثبات کنم اگر هر کسی ممکن هست اشتباهی کند اما من دیگر تکرارش نمیکنم.<o></o>
من از این منبعد از مشورت والدینم بهره میگیرم هر چی باشه اونها چند لباس بیشتر از من پاره کردند.<o></o>
قلب من شکسته اما من سعی میکنم که خودم نشکنم قلبم التیام میگیره و من دوباره از با توکل به خدا از نو شروع میکنم.<o></o>
حالا این کارها را انجام بده:<o></o>
1-
هر روز وقتی را برای فکر کردن به احساس شکست خوردت بگذار معمولا آخر شب بدترین موقع هست چون بدخواب میشی اما اول صبح بهترین موقع است چون کارهای روزانه نمیگذاره زیاد توش غرق بشی. در مورد قلب شکستت و عشقت توقف ذهنی نکن نگذار حل نشده بمونه بهش فکر کن اونقدر که بتونی هر روز دلیل منطقی برای کنار گذاشتنش بدست بیاری.<o></o>
2-
نوشیدن آب خنک را فراموش نکن.<o></o>
3-
توکلت را روز به روز به خدا بیشتر کن.<o></o>
4-
یاد بگیر که مدیریت داشته باشی یعنی مشکلت را بتونی هر چقدر هم وقت گیر وسخته خودت حل کنی تو دیگه داری مرد میشی و باید بدونی داری تو زندگی می افتی که پر است از نشیب و فراز.<o></o>
5-
در آخر هم تبریک من را بپذیر که خدا اینقدر دوست داشته که قبل از اینکه خیلی دیر شود این موضوع تمام شد.مثلا تو خرج بیشتر بیفتی، احساس مضاعف پیدا کنی، یا حتی وجود بچه گیر نیافتادی. به هر حال هر طوری فکرش را کنیم حتی اگر بگویند بی بندباری را خوب معنی نکردی اما معلوم بوده که شما نمیتونستید خوب از پس این تفاوتها بربیایید خودت را قوی کن <o></o>
6-
غصه نخور من تضمین میکنم که زن گیرت میاد اما خودت باید آگاهانه برخورد کنی. زیاد نگران نباش اشتباه کردی جبرانش کن.<o></o>
7-
موفق باشی وثروتمند.<o></o>
پس بکوش<o></o>
کسی که کاری نمیکند اشتباه هم نمیکند.<o></o>
جوهر این گفته در واقع این است که،<o></o>
حتی اگر بسیار کوشش کنی<o></o>
باز از بروز لغزش ها چاره ای نیست.<o></o>
و اگر خطرهای بسیار کنی،<o></o>
باز هم امکان خطا اینجا وآنجا هست<o></o>
اما از یاد مبر<o></o>
اگر پیگیر باشی،<o></o>
در نهایت به مقصود دست خواهی یافت.<o></o>