سلام من 25 سالمه و مجرد حدود 2 ماه متوجه شدم پرو لاکتینم بالاست1340یک سری لکه پوستی به رنگ قهوهای روی بازو تا کمرم هست ایا می تونه مربوط به پرو لاکتین باشه؟
najib1363 نوشته است: سلام
من 25 سالمه و مجرد حدود 2 ماه پیش متوجه شدم پرو لاکتینم بالاست1430میکرو ادنوم هم دارم 2mmقرص dostinexمی خورم می خواستم بپرسم با مصرف قرص درمان میشوم اصلا می تونم ازدواج کنم؟ایا میکرو ادنوم قابل درمانه؟
mamary نوشته است: سلام.
من دختری هستم 29 ساله ومجرد از چند سال پیش ترشحات سینه به شکل دو طرفه داشتم(البته این ترشحات خود بخود نیستند وبا فشار نوک سینه خارج می شوند) این ترشحات ازمنافذ مختلف وبه رنگهای مختلف هستند (قهوه ای -سبز -شیری ).5 ماه پیش آزمایش پرولاکتین دادم که از رنج نرمال بیشتر بود به توصیه دکتر ام -آر - آی انجام دادم که یک میکرو آدنوم 4 میلی متری مشاهده شد از همون موقع مصرف بروموکریپتین رو شروع کردم دو ماه بعد که آزمایش دادم پرولاکتینم نرمال شده بوداما ترشحات سینه همچنان ادامه دارن.... ضمنا" آزمایش TSH رو هم دادم که نرمال بود.هیچوقت دو بینی و سر درد نداشتم .پریودامم منظمه.
چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم لطف کنین جواب بدین...
(1) چرا ترشحات سینه رنگهای مختلفی دارن؟
(2)از اینکه پرولاکتینم نرمال شده(حدودا"3ماهه که نرماله )ولی ترشحات قطع نشدند میشه نتیجه گرفت که مشکل دیگه ای هم وجود داره ؟ ( مثلا" یه بد خیمی توی سینه..؟؟؟ یا چیز دیگه ای؟ )
(3)شنیدم میکرو ادنوم یه توموره ؟ چقدر خطرناکه ؟ در چند سال آینده چه مشکلاتی ممکنه برام بوجود بیاره ؟
(4)دوره درمان چه مدته ؟ آیا درمان قطعیه یا فقط نگهدارنده اس و از پیشرفت بیماری جلو گیری می کنه ؟ بعد از یه دوره کامل درمان احتمال عود مجددهست ؟ اگراصلا" اقدامی برای درمان صورت نگیره چی میشه . چه مشکلاتی ممکنه ایجاد کنه ؟
(5) من تحت نظر پزشک متخصص داخلی هستم (ایشون پزشک خانوادگی ماست ) لازمه به متخصص غدد مراجعه کنم ؟
ببخشید سوالام خیلی زیاد شد .امید وارم یه نفر پیدا بشه که جواب منو بده.قبلا" از پاسخگوئی شما ممنونم.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|