لطفا دلايل فيزيولوژيك افزايش و كاهش فشار خون را بيان كنيد
mehrzad نوشته است: لطفا دلايل فيزيولوژيك افزايش و كاهش فشار خون را بيان كنيد
ali58 نوشته است: سلام ! من 30 سالمه ! همیشه قبل از اینکه ورزش کنم فشارم بالاتر از 12 روی8 نیست ! ولی 5-4 ساعت بعد از ورزش که فشارم و میگیرم 15 روی 10 هستش !همه میگن ورزش کنیم فشارمون بیاد پایین مال من میره بالا ! به نظرتون مشکل دارم یا طبیعیه ؟ با تشکر
ali58 نوشته است: متاسفانه من وسواس عجیبی هم راجع به فشارم پیدا کردم ! از این فشار سنجای کامپیوتری خریدم و دائم با استرس و اضطراب وحشتناک با اون فشارم رو میگیرم ! شاید علت فشار بالا همین وسواس خیلی زیاد باشه ؟
به نظرتون علت فشار بالا همین استرس و اضطرابیه که دارم ؟ از راهنماییتون ممنونم
- توجه: تصویر کوچک شده است، برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید! |
meti_victor نوشته است: سلام
اقای دکتر مادرم 51 سال سن دارد و وزن61 نل وقد165و حدود 2 سال هست که منوپار شده و فشارخون گرفته هستو روزی 1 اتنول 50 همراه با امیلوپرس صبح و 1 اتنول 50 با امیلو پرسشب و باضافه نصف الپروزولام و فقط بخاطر قرص ضد اضطراب فشارش کنترل میشه و حدود 15 سال هست که ورزش مکند بطور مداوم حال نمیداند تا کی باید الپروزولام استفاده کند در ضمن پوکی استخوان هم دارد 29 درصد و نمیتواند قرص کلسیم استفاده کند لطفن راهنمایی کنید
rezamohammadi نوشته است: سلام
من وقتی دکتر میرم استرس شدید میگیرم به طوری که فشار خونم روی 18 می اید ولی هر وقت در منزل فشارم رو میگیرم12 روی 8 هست
من باید چکار بکنم
آیا باید قرص فشار بخورم؟
لطفا من رو راهنمایی کنید
البته بگم که من تیرئید (پرکار) دارم بعد از این تیروئید این طوری استرس میگیرم وپیش دکتر فشارم بالا میرود
rezamohammadi نوشته است: سلام
من چند روزی هست که قرص آتنول 50 مصرف میکنم (برای کنترل فشارم) البته فشارم رو خوب کنترل کرده ولی کمی نفس تنگی میگیرم وضربان قلبم بین 50 تا 55 مزنه می خواستم بدونم مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
{فشار خونم اکــثرا با مصرف قرص روی 11 روی 5 میشه}
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|