سلام....فکر نکن به خاطر نقطه ضعفی که ازش داری باید خودتو خواسته هاتو نادیده بگیری.تو هم نظرتو بهش بگو .......و اگه ادامه داد .......ترکش کن
maryam68 نوشته است: همون جور که من معتقدم 80٪ پسرا شایدم بیشتر رابطه جنسی رو قبل از ازدواج تجربه کردن دخترا هم بیش از 50٪ قبل از ازدواج رابطه جنسی دارن ولی بیش تر اونها نمیذارن به پردشون اسیبی برسه پس تو این دوران دیگه ملاک نمیتونه پرده بکارت باشه.
البته کسایی هم که به باکره بودن دختر معتقدن فقط خودشون و گول میزنن.
البته من و نزنیدا گفتم که بیش از 50٪ نگفتم 100٪ یعنی نه همه دخترا.
من این حرفا رو از چیزهایی که شنیدم و اطرافم دیدم میزنم.
پس تو این اوضاع و شرایط حاکم بکارت نشونه ی پاکی و دست نخورده بودنه یه دختر نیست پسرا هم نباید خودشون وگول بزنن هرچند که اگر خودشونم قبلا رابطه داشتن نباید زیاد جوش بزنن.البته دخترای پاکم زیادن ولی به نظر من نباید این موضوع زیاد اهمیت داشته باشه.
پس به نظر من باید واقعیت هارم در نظر گرفت.
خوبه ادم سرش و زیر برف نکنه و با وجود اینکه این چیزارو میبینه بازم انکارش کنه.
maryam68 نوشته است: جامعه اماری که من ازش حرف میزنم اینه که از هر پسری پرسیدم چند درصد پسرا رابطه دارن.
همه با خنده گفتن خوب معلومه همشون.
حالا به نظر من استثنا هایی هم وجود دارن که میشه گفت حدودا 80 90٪ پسرا رابطه دارن.
اتفاقا بعد از این بحث تو پست های قبلی من از چند نفر دیگه ام این سوال و کردم همین جواب و گرفتم.
الان از دخترا هم بپرسی چند درصد پسرا رابطه دارن همین و میگن یعنی دخترا هم میدونن حالا یعنی پسرا از خودشون و هم جنساشون خبر ندارن؟؟؟؟؟؟؟
البته منظورم از پسرا تو تهرانه از شهرستان ها خبری ندارم.
هرچند بی خبر بی خبرم نیستم اونجا هم تقریبا فرق چندانی نداره تا اونجایی که من میدونم و شنیدم.
البته گفتم استثنا ها هم وجود دارن.
بعد من نگفتم امار گرفتم و دقیق دقیق 80٪ اینجورین و کلی گفتم.
بعد منظورم از رابطه حتما رابطه محکم و پایدار نبود.
منم دلیل زیاد شدن روابط جنسی رو خیلی راحت چراغ سبز نشون دادن دخترا به پسرا می دونم و انکارش نمیکنم.
که کار اشتباهیه که بدون شناخت ادم همچین خریتی بکنه.
ولی چیزیه که هست و نمیشه انکارش کرد.
حتی اگر من بگم اره همین طوره و شما درست میگید تا بحثی پیش نیاد بازم این روابط وجود داره و به حرف من و شما نیست.
بعد هر کس رابطه داره نمیاد جار بزنه حالا اینجا یه محیط مجازیه پس به ظاهرم نیست و از رو ظاهر نمیشه قضاوت کرد.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|