دوست عزیزوابستگی بیش ازحدیه چیزیه که دراثرمرورزمان بوجوداومده این وابستگی ازیه طرف غریزیه چون مادره وفقط یه مادرمیدونه این حس یعنی چی دراین رابطه اولا فرزندشون باید یه تواناییهای ازخودش نشون بده تامادرش خاطرجمع بشه ویه مسئله دیگه زمان لازمه عجول نباشین فکرنکنین وابستگی که دراثرسالهاایجادشده یه شبه قطع میشه بذارخاطرجمعتون بکنم هیچوقت قطع نمیشه ولی یاکمرنگتر میشه ویا شکل دیگه ای به خودش میگیره چون یه فرزندبادیدن والدینش پروبال میگیره نمونه اش شوهر خودم اگه یه روز ببینم حالش گرفته است سعی میکنم آنروز یه دیداری با مادرش داشته باشیم باور کنیدجواب داده تازه علاقه اش به من هم بیشتر شده امتحان کنیدولی درارتباط با ترس میشه گفت مقوله ی دیگه ایه ولی بی ارتباط با همون مسئله ی وابستگی نیست شمامیتونین به جای اینکه خودتون رو اذیت کنین بیشترنقش یه همراه رو بازی کنین نه یه دلسوز(دقیقا نگفتین شما کدام سرقضیه هستین)اون شخصخودش باید به این نتیجه برسه که باافزایش توانمندیهاش دل مادرش روقرص کنه وزمان برای این کارلازمه همراه باصبر ودرایت اگه مشکل حل نشداول مشاوره برین اگه دوباره نتیجه نگرفتین با یه روانپزشک مشورت کنید/پایدارباشین/