سلام دکتر عزیز.و سلام به آقای کامبیز
از اینکه برای من جوابی نوشته اید ممنونم.
سوال من این است که من حدود 2 ماه است که درگیر کنکور هستم و نگران نتیجه آن.من مدتی از شر استرسهام راحت بودم تا این 2ماه پیش که کنکورم شروع شد.حالا مرتب کابوس روزهای مدرسه و امتحان را دارم.به دکتعر هم رفتم چون علایم روده تحریک پذیر و تهوع شدیدم دوباره شروع شده بود.دکتر قرص معده و
آلپرازولام داد و تاکید به مصرف آن کرد من هم مصرف می کنم .
آلپرازولام نیم دادنند نه یک..همان آلپر نیم را هم گفتند شبی نصف قرص بخور.می خورم اما زیاد تاثیری نداشته.هنوز هم شبها از خواب می پرم و کابوس می بینم و بدتر از همه هم اینکه مرتب سردرد دارم و البته به خاطر یه مشکل عاطفی که داشتم یهم شدیدا گریه ام می گیرد و بهد چنرد ساعت بهتر می شوم.دوباره پیش روانپزشک رفتم و گفت علت بی قراری به خاطر تنهایی عمیق که باید کم بشه.ولی خوب نشده دیگه.از روانپزشکام خیلی خسته شدم.نمی دانم قرص آلپر را ادامه بدم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چون زیاد هم تاثیر نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک مسیله مهم دیگه همخ اینکه همه ی مسایل خوب و بد زندگی زیاد من را تحت تاثیر قرار می دهد و از بچگی اینطور بودم و از همون بچگی هم مشکل معده را پیدا کردم و جالب اینکه دکتر ا به من می گن چرا اینقدر حساسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از این حرف واقعا خسته شدم آقای دکتر.و نمی دانم واقعا این مسیله قابلف درمان هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون اطرافیانم سریعا می فهمند که من اعصابم شدیدا تحریک پذیر است از عمد مرا اذیت می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/انگار خود دکترا هم تو درمانش موندن!!!!!!!!!!!آیا واقعا قابل درمان هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمندم که انقدر طولانی نوشم!!!!!!!!!!!!!!!نیستش شما یه مدت نبودید حالا ذوق زده شدم!!!!!!!!!!!!!!از شما برای کمکتان ممنننننننننننننننننننننننم