سلام گرشین جون از راهنماییت ممنونم اما ی سوال قسمتی که گفتید اخم کنید ...،این اخم باعث ایجاد خط اخم نمیشه؟
مضر نیست؟
مضر نیست؟
Mr_12345 نوشته است: سلام گرشین جون از راهنماییت ممنونم اما ی سوال قسمتی که گفتید اخم کنید ...،این اخم باعث ایجاد خط اخم نمیشه؟
مضر نیست؟
Mr_12345 نوشته است: سلام گرشین جان من ورزشایی که گفتید رو انجام دادم اما الان دو رئزه چشم هام درد میکنن به طوریکه اگه بخوام اطراف رو نگا کنم باید گردش سر داشته باشم چون چشمام درد میگیره حالا چیکارکنم؟
Pitter نوشته است: توصیه شخصی که در اکثر مواقع جواب داده و به شما هم توصیه میکنم اینه که سیب زمینی سرخ شده زیاد مصرف کنید.
0305 نوشته است:Pitter نوشته است: توصیه شخصی که در اکثر مواقع جواب داده و به شما هم توصیه میکنم اینه که سیب زمینی سرخ شده زیاد مصرف کنید.
پيتر عزيز سيب زميني سرخ شده فقط صورت رو چاق ميكنه ؟ باعث افزايش وزن نميشه؟
gershin نوشته است: سلام عزیزمشما استعداد چاقیتون زیاده باید خیلی مراقب رژیم هایی غذاییتون باشین
من چیز زیادی در مورد سیب زمینی نمیدونم بعید میدونم مناسب باشه
حاوی مقدار فراوانی نشاسته هستش که معمولا ورزشکاران بدن ساز خیلی استفاده میکنن
شما راههای بهتری هست بخواین امتحان کنی و نخواین خیلی زود نتیجه بگیرین عجله نکنید
آهسته آهسته پیش برین و با برنامه منظم
0305 نوشته است:gershin نوشته است: سلام عزیزمشما استعداد چاقیتون زیاده باید خیلی مراقب رژیم هایی غذاییتون باشین
من چیز زیادی در مورد سیب زمینی نمیدونم بعید میدونم مناسب باشه
حاوی مقدار فراوانی نشاسته هستش که معمولا ورزشکاران بدن ساز خیلی استفاده میکنن
شما راههای بهتری هست بخواین امتحان کنی و نخواین خیلی زود نتیجه بگیرین عجله نکنید
آهسته آهسته پیش برین و با برنامه منظم
من مدتي ورزش صورت انجام ميدادم يعني گونه هام رو منقبض ميكردم حدود دوهفته اين كارو ميكردم
درواقع وقتي ميخنديدم سعي ميكردم فشار بياد به گونه هام
يه بار تو دانشگاه اناليز بدن انجام دادم گفتن كه اب بدنم كمه و باد زياد اب بخورم
منم بعدش سعي كردم اب رو زياد بخورم
يه روز 10 تا ليوان اب خوردم و روز بعدش ديدم صورتم لاغر شده فكر ميكنم اين فشار اوردن به گونه هام و اب زيادي كه خوردم باعث شد صورتم لاغر بشه در واقع چربي صورتم دفع شده و ديگه برنميگرده البته مطمئن نيستم
ولي نميدونم چرا از اون روز مدام صورتم لاغرتر ميشه چون از اون موقع سعي كردم نه بخندم نه گريه كنم
golijoon_68 نوشته است: پف كننده هاي صورت كه تبليغ ميكنن ، قضيه شون چيه؟
تاثير دارن؟
پف كننده هاي باسن چي؟
كسي استفاده كرده؟؟؟؟؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|